Netværk

Vi har solid rutine i netværk , opbygget gennem flere år og flere generationer af netværk.

Uanset om det er opsætning af netværk i hjemmet, det lille kontor eller firmaer med flere lokationer i og omkring skive , er Nova Consult klar til at løse opgaven. Kontakt en af vores teknikere, og lad os se på hvad vi kan hjælpe med.

Vi benytter kvalitets produkter primært fra bla. HP og Zyxel til at løse vores opgaver med, begge leverandører har certificeret vores kompetencer.

Mangler du en trådløs løsning, hvor du har behov for maksimal dækning og ydelse, kan vi lave løsninger med central administration af netværket, så potentialet udnyttes bedst.

Trådløse netværk med central administration bruges ofte ved lidt større installationer, og giver en lang række fordele frem for enkeltstående accespoints.  Det har aldrig været billigere, så hvis bare du har 4+ AP så er det værd at overveje. Hurtig fælles konfiguration, oversigt og status ,logs og andre administrative fordele gør det meget attraktivt. Vi kan levere løsninger baseret på ZyXel, Ruckus og HP .

Netværk og internet forbindelse er kritisk for langt de fleste virksomheder i dag, og få timers nedetid kan være katastrofalt.  Der er derfor altid et sortiment  på lager, så vores kunder ikke skal undvære nettet i lang tid.

Kig forbi hos os hvis du mangler

 
  • Routere til privat og erhverv
  • Netkort til PCI-E,pci og usb
  • Trådløst udstyr
  • Eksterne antenner
  • Netværkskabler  cat 5 & 6, samt stik og termineringer.
  • Switche (desktop/unamanaged/managed/poe)
 

 

 

 

 computer værksted
PC reservedele
Toner laser
strømforsyning
reservedele
billig blæk